Sarina Wiegman genomineerd voor wereldprijs

Slechts acht maanden is Sarina Wiegman bondscoach van de Oranjeleeuwinnen. Toch wist zij zich in die korte periode te onderscheiden. Haar prestaties zijn niet onopgemerkt gebleven. De FIFA heeft Wiegman genomineerd voor ‘Best FIFA Women’s Coach’. De Westlandse is één van de tien genomineerden in deze categorie. Andere kanshebbers zijn onder andere Nils Nielsen (Denemarken), Dominik Thalhammer (Oostenrijk) en Gerard Precheur (Olympique Lyon). De winnaar, die op 23 oktober bekend wordt gemaakt in Londen, mag zich dus de beste vrouwenvoetbalcoach van de wereld noemen.

Foto: Jonas Bloemen

Het bericht Sarina Wiegman genomineerd voor wereldprijs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!