Selectie Berkel kijkt terug op succesvol trainingskamp

Zaterdagochtend vertrok de selectie van CVV Berkel op trainingskamp naar Hoenderloo. Een kort verslag van een ploeg die niet kan wachten om het seizoen te starten.

In Hoenderloo aangekomen maakten de speelsters zich direct klaar voor de eerste training. Ondanks het natte weer was de training zeker geslaagd waarmee het trainingskamp goed van start ging. Verzorgster Michelle kon vervolgens rekenen op een lange wachtrij, want meerdere speelsters wilden zich voor pijntjes na deze training laten behandelen.

Dat het trainingskamp erg goed verzorgd was, bleek wel uit de maaltijden. Zowel het lunch- als het dinerbuffet waren zeer uitgebreid. In de middag werd de groep nog verdeeld in twee teams om een wedstrijd van twee keer 45 minuten te spelen. Het was voor iedereen even inkomen, maar zeker een goede voorbereiding om het seizoen in te gaan.

Na het avondeten vertrok de groep met busjes richting het centrum van Arnhem waar de speelsters tot diep in de nacht waren te vinden in Bloopers. De volgende ochtend was iedereen weer (te) vroeg op om in te pakken en richting huis te vertrekken.

De ploeg heeft het ontzettend naar hun zin gehad afgelopen weekend en wil langs deze weg graag de staf, trainers en de speelsters zelf bedanken. De selectie kijkt ernaar uit om iedereen nog beter te leren kennen en knallend het nieuwe seizoen in te gaan!

Het bericht Selectie Berkel kijkt terug op succesvol trainingskamp verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!