FC Twente onderuit en PSV gelijk tegen Genk

FC Twente speelde vrijdagavond tegen het Duitse FSV Gütersloh 2009 en ging met 1-3 onderuit. Ellen Jansen scoorde de enige tegen treffer in de 26e minuut, het was overigens de gelijkmaker. De Duitsers, spelend in de 2e Bundesliga (Noord) waren via Shpresa Aradini op voorsprong gekomen. Nog voor rust werd een penalty (handsbal) omgezet door Marie Pollmann (1-2) en drie minuten voor tijd wist Svenja Hörenbaum het net nog een keer te vinden.

Zonder de geblesseerde Kim Mourmans speelde PSV met 1-1 gelijk tegen KRC Genk. De pijlsnelle aanvalster Vanessa Susanna scoorde voor PSV.

ADO Den Haag speelt op zaterdag (19 augustus) een oefenwedstrijd tegen Borussia Mönchengladbach waar o.a. Fabienne Hendriks, Liv Aerts, Kelsey Geraerdts en Kelly Simons voor uitkomen. De aftrap is om 15.00 uur op het sportcomplex van de jeugdopleiding van ADO Den Haag, De Aftrap.

VV Alkmaar speelt op sportpark vv Alkmaar tegen de O17 van AFC ’34, aftrap is om 14:00 uur. En ook PEC Zwolle op zaterdag maar dan uit tegen tegen KAA Gent om 14.00 uur. Overigens spelen ADO Den Haag (22 augustus) en vv Alkmaar (25 augustus) ook tegen het in de Super League KAA Gent.

Eshly Bakker scoorde weer voor MSV Duisburg. In de met 4-0 gewonnen oefenwedstrijd tegen VfL Bochum wist ze twee keer het net te vinden.

Het bericht FC Twente onderuit en PSV gelijk tegen Genk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!