Engelse international verkast naar Olympique Lyonnais

De 25-jarige Engelse international Lucy Bronze heeft een driejarig contract getekend bij Olympique Lyonnais. Bronze die in halve finale van het Europees Kampioenschap nog tegen Nederland speelde is erg enthousiast over haar transfer.

“Ik mag bij de beste club van de wereld spelen en met zoveel speelsters van wereldklase om mij heen.” Zo staat Bronze elke dag op het veld met onder andere Wendie Renard, Sarah Bouhaddi, Saki Kumagai, Camille Abily, Eugénie Le Sommer, Ada Hegerberg en niet te vergeten Dzenifer Marozsán.

Foto: Olympique Lyonnais (Twitter)

Het bericht Engelse international verkast naar Olympique Lyonnais verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Engelse international verkast naar Olympique Lyonnais

De 25-jarige Engelse international Lucy Bronze heeft een driejarig contract getekend bij Olympique Lyonnais. Bronze die in halve finale van het Europees Kampioenschap nog tegen Nederland speelde is erg enthousiast over haar transfer.

“Ik mag bij de beste club van de wereld spelen en met zoveel speelsters van wereldklase om mij heen.” Zo staat Bronze elke dag op het veld met onder andere Wendie Renard, Sarah Bouhaddi, Saki Kumagai, Camille Abily, Eugénie Le Sommer, Ada Hegerberg en niet te vergeten Dzenifer Marozsán.

Foto: Olympique Lyonnais (Twitter)

Het bericht Engelse international verkast naar Olympique Lyonnais verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!