Volgende week Olympisch Stadion vullen

Het Olympisch Stadion; historische grond en zaterdag 2 september het podium voor één groot voetbalfestijn: de La League All-Star Match & Girls Finals. La League, een initiatief van Plan Nederland, maakt zich sterk om meiden wereldwijd door middel van voetbal meer kracht, meer zelfvertrouwen en meer eigenwaarde te geven. Als je zelf wilt ervaren wat dat betekent, kom dan zaterdag 2 september naar het Olympisch Stadion.

Ontmoet BN’ers, (oud-)internationals, voetbalsters uit de Nederlandse eredivisie en ook een aantal Oranje Leeuwinnen uit de gouden selectie van WEURO 2017 die in onze nationale vrouwenvoetbalcompetitie spelen. Moedig de talenten aan die meedoen aan de battle tussen Yes-R en Rocky, steun de meiden die strijden voor de La League Trophy, juich bij de uitdaging die Ronald de Boer en Daphne Koster aangaan en doe vooral zelf mee aan het Voetbalparcours. Koop hier je tickets!

Foto: Plan Nederland/La League

Het bericht Volgende week Olympisch Stadion vullen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!