Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Iedereen bij Oranje Nassau wil graag weer beginnen

De selectie teams van CVV Oranje Nassau gaan na een relatief korte voorbereiding de komende week oefenwedstrijden spelen. De afgelopen week is er door de vrouwen hard getraind.

Op dinsdag 22 augustus speelt VR3 uit tegen Helpman VR1, aanvang is om 18.45 uur. Helpman VR1 heeft een groep speelsters die de laatste jaren flink aan de weg timmert en dat is te zien aan de resultaten. Een dag later, woensdag 23 augustus speelt VR1 uit tegen Peize B1 (O17)., aanvang om 19.30 uur. En VR2 speelt ook op woensdag 23 augustus om 20.00 uur uit bij Lycurgus VR1.

Er zijn nog wat vrouwen op vakantie en geblesseerd maar iedere training sluiten er meer vrouwen aan. MCZ/Flytta is de praktijk die geblesseerde speelsters van ON begeleid bij hun revalidatie. Iedereen wil graag weer beginnen, de ‘vakantie’ heeft lang genoeg geduurd.

Het bericht Iedereen bij Oranje Nassau wil graag weer beginnen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.