Live: Frankrijk O19 – Spanje O19 (EK finale)

Voor 3100 toeschouwers laten de Fransen het initiatief over aan de Spanjaarden en vangen ze rondom de middenlijn op en mikken op de omschakeling. En die is er in de 3e minuut want Emelyne Laurent bediend Mathilde Bourdieu op maat voor de 1-0. Enkele minuten is Spanje even van slag maar hervind zich in het sterke positiespel en laat Frankrijk nu achter de bal aanlopen. En de Zuid-Europeanen weten op gelijke hoogte te komen via Patricia Guijarro, die een corner van Paula Fernández van dichtbij intikt. En even denkt Frankrijk snel een reactie te geven maar Olympique Lyonnais aanvalster Emelyne Laurent schiet de bal vanaf 18 meter hard tegen de lat. De Spanjaarden nemen na rust het heft in handen maar tot grote kansen leid het nog niet.

Opstellingen

Frankrijk: Myléne Chavas (C); Pauline Dechilly, Sarah Galera (54′ Elisa De Almeida), Julie Piga, Lena Goetsch; Julie Thibaud, Catherine Karadjov (54′ Cindy Caputo), Sana Daoudi; Emelyne Laurent, Mathilde Bourdieu, Christy Gavory;

Spanje: Noelia Ramos; Ona Batlle, Andrea Sierra, Luciá Rodriguez, Carmen Menayo; Damaris Egurralo, Patricia Guijarro, Paula Fernández; Maite Oroz, Luciá Garciá, Aitana Bonmati (C)

 

Scoreverloop

3′ 1-0 Mathilde Bourdieu (Emelyne Laurent)
18′ 1-1 Patricia Guijarro (Paula Fernández)

 

Kaarten

29′ geel Pauline Dechilly (Frankrijk)

 

Video

De 1-0 van Mathilde Bourdieu (Frankrijk)

De 1-1 van Patricia Guijarro (Spanje)

Het bericht Live: Frankrijk O19 – Spanje O19 (EK finale) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!