Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Exstudiantes Zwolle/Cycloon klaar voor Eredivisie debuut

Op 15 september begint Exstudiantes Zwolle/Cycloon, het eerste vrouwenteam, het nieuwe Eredivisieseizoen met een uitwedstrijd in Heerhugowaard. Reiger Boys is de eerste tegenstander voor de aanstaande debutant in de Eredivisie zaalvoetbal. Om 21.30 uur wordt er afgetrapt in de Waardergolf.

Een week later maken de Zwolse vrouwen hun thuisdebuut in de hoogste damescompetitie in het zaalvoetbal, op 22 september is namelijk FC Gelre de tegenstander. Gelre stond afgelopen seizoen nog in de halve finales van het landskampioenschap zaalvoetbal. De vrouwen kunnen alle steun dan ook goed gebruiken tijdens deze eerste thuiswedstrijd, om 20.30 uur is iedereen welkom in de WRZV-hallen.

Exstudiantes Zwolle/Cycloon begint het seizoen met een tienkoppige en ervaren selectie, met aan het roer Marcus Schiere die onlangs is aangesteld als hoofdtrainer van het eerste team. Met zijn eigen ervaring als zaalvoetballer moet hij zorgen voor een succesvol seizoen.

De selectie bestaat uit de volgende tien namen:

  • Annet Bolk
  • Ellen Marissink
  • Jonneke Sterk
  • Jorie Schepers
  • Karin Tersteeg
  • Lenny Lases
  • Linda Dolstra
  • Sanne Pluim
  • Suzanne Herpel
  • Valerie Seinen

Het bericht Exstudiantes Zwolle/Cycloon klaar voor Eredivisie debuut verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *