Organisatie Only Diva’s Toernooi zeer tevreden

Op zaterdag 19 augustus vond de jaarlijkse Only Diva’s Toernooi plaats bij s.v. Kadoelen. Dit jaar werd het voor de 3e keer georganiseerd. Het toernooi stond vooral in het teken van sportiviteit op en rondom het veld. Zonder respect geen voetbal, elk team heeft zich fantastisch gedragen. Voor deze speciale dag is er een banner gemaakt met in het groot ‘respect’ erop. Elk team is ermee op de foto gegaan.

Uiteraard werd er op deze dag ook gevoetbald. Door een late afmelding werden de 11 clubs verdeeld over 2 poules, waardoor elk team 5 of 6×20 minuten moest spelen. Uiteindelijk werd FC Rijnvogels VR2 winnaar van het toernooi na een strafschoppen serie in de finale.

Eindstand Only Diva’s Toernooi:

1. FC Rijnvogels VR2
2. FC Rijnvogels VR1
3. Hoogland VR1
4. FC Almere VR1
5. S.v. Kadoelen VR1
6. De Blokkers VR1
7. Odysseus’91 VR1
8. WV-HEDW VR1
9. Alcmaria Victrix VR1
10. S.v. Kadoelen VR2
11. Limmen VR1

Volgend jaar zal de 4e editie van het Only Diva’s Toernooi plaats vinden, laatste weekend voordat de beker wedstrijden beginnen. De organisatie bedankt alle aanwezige speelsters en begeleiders en ook de scheidsrechters, wedstrijdzaken, presentatrices, kantine medewerkers en de fotograaf.

Uiteraard worden de volgende sponsors niet vergeten:

  • The Travel Club Amanda Peijters
  • Supermarkt Plus Banne
  • Smit Trofeeën Zaandam
  • Hoofdbestuur s.v. Kadoelen

Het bericht Organisatie Only Diva’s Toernooi zeer tevreden verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!