FIFA opent stembussen voor kanshebbers Miedema, Martens en Wiegman

De FIFA heeft maandag de stembussen geopend voor de verkiezing van Wereldspeelster en Wereldcoach van het jaar. Vivianne Miedema en Lieke Martens maken kans op de eerste prijs, terwijl Sarina Wiegman als bondscoach van het Nederlands Elftal ook in de race is voor een onderscheiding.

Halverwege september wordt bekend welke drie speelsters en coaches zijn overgebleven als kanshebbers. Op 23 oktober zal uiteindelijk de prijs worden uitgereikt. Stemmen kan via de website van de FIFA. Klik hier en hier.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht FIFA opent stembussen voor kanshebbers Miedema, Martens en Wiegman verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!