Gelijkspel voor ADO Den Haag, verlies voor sc Heerenveen

ADO Den Haag oefende in België tegen KAA Gent. De ploeg kwam in eerste instantie verrassend op een 1-0 achterstand, maar knokte zich dankzij goals van Carmen Simonis (penalty) en Nance van der Meer (assist Annouk Boshuizen) toch terug in de wedstrijd.

Ondanks de getoonde veerkracht van ADO kon het duel niet winnend worden afgesloten, KAA zette namelijk nog de gelijkmaker op het scorebord.

Excelsior Barendrecht hebben het oefenduel tegen Barendrecht O15 met 3-1 gewonnen.

Ook sc Heerenveen speelde een oefenwedstrijd, maar bleef iets dichterbij huis. In Amsterdam namen de Friezen het op tegen het CTO Talenten Team. De uitslag van 1-0 had voor de talenten wellicht hoger uit kunnen vallen, maar ondanks alles zag de nieuwe hoofdtrainer van Heerenven, Roeland ten Berge, voldoende aanknopingspunten om het spel voor de start van het Eredivisieseizoen verder te verbeteren.

Het bericht Gelijkspel voor ADO Den Haag, verlies voor sc Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!