Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Najaarsmodule meidenvoetbalschool Twente

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en ook dit seizoen bieden wij meiden weer de mogelijkheid om deel te nemen aan onze trainingsmodules. Op vrijdag 22 september gaat de Najaarsmodule van start op drie locaties en worden er in totaal tien trainingen aangeboden die in het teken staan van techniek, spelinzicht en veel persoonlijke aandacht. Elke vrijdag wordt er getraind onder leiding van (oud)trainers en (oud)speelsters van FC Twente Vrouwen en andere ervaren voetbaltrainers en -trainsters.

Trainingsmodule

De trainingsmodule wordt op drie locaties aangeboden: SC Klarenbeek, Hardenberg ’85 & v.v. Rigtersbleek. De Meidenvoetbalschool Twente biedt tijdens de Najaarsmodule weer veel gevarieerde trainingen en dynamische oefenvormen voor meiden in de leeftijd van 7 t/m 16 jaar. Voor alle deelnemers is er veel individuele aandacht en staat de voetbalontwikkeling van de voetbalster centraal. Tijdens de tien trainingen van de Najaarsmodule staat techniektraining voorop. In de vijf kwartier dat er wordt getraind hebben alle speelsters ontzettend veel balcontacten. De aandacht ligt hierbij op het aannemen, verwerken en passen. Daarnaast zijn er veel oefenvormen waarbij er wordt getraind op het leren passeren van de tegenstander door vele schijnbewegingen. Ook staan we stil bij het verbeteren van de traptechniek en is er aandacht voor loopscholing mét balcontacten.

Data

De Najaarsmodule gaat van start op vrijdag 22 september. De module bestaat uit tien trainingen, waarvan de laatste plaatsvindt op vrijdag 1 december. De training op vrijdag 27 september komt te vervallen in verband met de vakantie.

Kosten

De kosten voor deelname aan de tien trainingen van de Najaarsmodule zijn €105,-. Voor de leden van de desbetreffende verenigingen geldt een korting van €20,- per persoon. Daarnaast hebben we een speciale actie voor deze module. Meld jij je namelijk aan samen met een vriendin of teamgenoot dan krijgen jullie beide €5,- korting.

Locaties

De Najaarsmodule wordt op drie locaties aangeboden op dezelfde data. Hieronder een overzicht van de locaties en bijbehorende trainingstijden per locatie.

Hardenberg ’85 | 18.00 – 19.15 uur
v.v. Rigtersbleek (Enschede) | 17.45 – 19.00 uur
SC Klarenbeek | 17.30 – 18.45 uur

Gratis Open Training

Op vrijdag 15 september wordt er bij SC Klarenbeek en Hardenberg’85 een gratis Open Training aangeboden. Van 18.00 tot 19.00 uur kunnen meiden uit de regio kennismaken met de Meidenvoetbalschool Twente. De training deze avond staat onder leiding van onze nieuwe trainster Kirsten Bakker. De oud-speelster van FC Twente en PEC Zwolle gaat samen met onze andere trainers diverse trainingsvormen waardoor de meiden en ouders/begeleiders een indruk kunnen krijgen van de wijze waarop wij trainen tijdens de Najaarsmodule. Aanmelden is noodzakelijk en kan via de website.

 

Het bericht Najaarsmodule meidenvoetbalschool Twente verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.