Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zaterdag de 3e ING Beloften Toernooi

Aanstaande zaterdag 26 augustus trappen de beloften teams van FC ADO Den Haag, PEC Zwolle, FC Eindhoven, VV Alkmaar (voorheen Telstar) Excelsior, FC Gelre, MSV Duisburg en Borussia Mönchengladbach af voor de derde editie van het ING Vrouwen Beloften Voetbaltoernooi.

“Erg trots zijn wij om de (inter)nationale top weer te verwelkomen in Loil. Met dit jaar vier nieuwe teams waaronder de twee Duitse toppers. Zeker gezien het succes van de Nederlandse vrouwen op het afgelopen EK verwachten wij ook een boost qua bezoekersaantal.” Om te onderstrepen dat dit toernooi echt de toekomstige kampioenen voort gaat brengen blijkt uit het feit van de aanwezigheid van vele scouts van de KNVB. “Als ik het goed heb begrepen was de huidige vrouwen bondscoach twee jaar geleden ook hier om al het aanstormende talent te aanschouwen.”

“De samenwerking met de KNVB verloopt met dit toernooi meer dan prima. Erg prettig om te zien dat zij dit toernooi op waarde schatten”.

Klokslag tien uur zal de eerste bal rollen op Sportpark de Korenakker in Loil. Om kwart over vier zal de finale gespeeld worden. De laatste twee jaar was het toernooi een prooi voor FC ADO Den Haag. “ik heb goed contact met de teams en reken maar dat ze gebrand zijn om de meiden uit Den Haag van de troon te stoten. Ik verwacht wederom een competitief toernooi van een hoog niveau.” Het speelschema is te downloaden op de site damesbeloften.nl.

Het bericht Zaterdag de 3e ING Beloften Toernooi verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.