Biesmans nieuw teamgenoot Kerdijk bij Bristol City

De Belgische international Julie Biesmans verhuist van Standard Luik naar Bristol City (FAWSL). De speelster kwam de afgelopen negen jaar uit voor de recordkampioen van België en heeft inmiddels al 49 interlands voor de ‘Red Flames’ achter haar naam staan.

Op de clubsite van Bristol vertelt Biesmans over haar transfer. “Toen Bristol interesse toonde heb ik eigenlijk niet getwijfeld. Ik was zo onder de indruk van de accommodatie en de atmosfeer, het voelt gewoon perfect.”

Het bericht Biesmans nieuw teamgenoot Kerdijk bij Bristol City verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!