Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Dekker en Van de Sanden actief in Europa

Ook in de top van het vrouwenvoetbal worden internationale toernooien georganiseerd om zo het nieuwe seizoen sterk te beginnen. Eén van die toernooien is de ‘Toulouse International Ladies Cup’ dat dit jaar voor de eerste keer wordt georganiseerd.

Het toernooi is van 25 tot en met 27 augustus en vier teams uit de Europese top strijden om de titel:

  • Liverpool FC
  • Montpellier HSC
  • Manchester City
  • Olympique Lyonnais

Anouk Dekker (Montpellier) en Shanice van de Sanden (Liverpool FC) zijn natuurlijk actief op het speelveld. Voor Manchester City, dat nog met 3-0 onderuit ging in de oefenwedstrijd tegen 1.FFC Frankfurt, met Jackie Groenen in de gelederen, is het een ideaal testmoment. Alle internationals zijn terug van vakantie en komen nu natuurlijk ook de vertrokken Lucy Bronze tegen, die bij Olympique Lyonnais de rechtsback positie inneemt.

Het bericht Dekker en Van de Sanden actief in Europa verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *