Over de grens | Arsenal leidt pijnlijke nederlaag

Arsenal speelde ter voorbereiding op de start van de Engelse competitie een oefenwedstrijd tegen het Duitse Turbine Potsdam. Nog zonder het Oranjekwartet Sari van Veenendaal, Dominque Janssen, Daniëlle van de Donk en Vivianne Miedema, verloor de ploeg met 3-0.

In het Karl-Liebknecht stadion, waar zo’n 250 toeschouwers genoten van het Duitse spel, stond het al snel 3-0. Doelpunten kwamen op naam van Jennifer Cramer, Nina Ehegötz en Rahel Kiwic. Arsenal wisselde vervolgens al in de eerste helft en zorgde er daarmee voor dat de Duitsers de voorsprong niet verder konden uitbreiden.

Foto: Turbine Potsdam (Twitter)

Het bericht Over de grens | Arsenal leidt pijnlijke nederlaag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!