Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Roord, Beerensteyn en Weimar richting Oostenrijk

De drie Nederlandse speelsters van FC Bayern München maken zich op voor een vijfdaags trainingskamp in Oostenrijk. Jill Roord en Lineth Beerensteyn sloten vorige week al aan, waarbij Roord zich direct liet gelden  en Roord in de oefenwedstrijd tegen FC Basel.

Keepster Jacintha Weimar sloot dit weekend aan, zij was met Oranje O19 namelijk actief op het Europees Kampioenschap in Noord-Ierland. Helaas voor haar strandde het avontuur in de halve finale, toen van Spanje met 1-2 werd verloren.

FC Bayern München is nu eindelijk ‘compleet’ en zal zich vooral bezig houden met tactische trainingsarbeid. De enige die niet afreist naar Oostenrijk is de langdurig geblesseerde Lena Lötzen. Het trainingskamp wordt afgesloten met een oefenwedstrijd tegen Chelsea op zondag 27 augustus. Een week later start de competitie met een uitwedstrijd tegen SGS Essen, de aftrap hiervan is om 14.00 uur.

Foto: FCBfrauen (Twitter)

Het bericht Roord, Beerensteyn en Weimar richting Oostenrijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.