LIEKE MARTENS EUROPEES VOETBALSTER VAN HET JAAR!

Lieke Martens is gekozen tot Europees voetbalster van het Jaar. De Oranje international kreeg donderdagavond in Monaco de prijs uit handen van Aleksander Ceferin. Het is voor het eerst dat een Nederlandse voetbalster de UEFA award wint.

Ook Vivianne Miedema, Jackie Groenen en Shanice van de Sanden gooiden hoge ogen bij de jury, maar eindigden net buiten het podium. Miedema eindigde als vierde in de verkiezing, Groenen werd zevende, terwijl Van de Sanden als tiende eindigde.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht LIEKE MARTENS EUROPEES VOETBALSTER VAN HET JAAR! verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!