Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Martens: “Je wil niet weten hoe gelukkig ik ben”

“Dit is ongelooflijk, heel bijzonder”, reageerde een emotionele Martens, die applaus kreeg van onder meer Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Gianluigi Buffon. “Ik had het nooit kunnen doen zonder mijn ploeggenoten. Ik ben sprakeloos.”

Martens werd eerder deze maand al tot beste speler van het door Oranjeleeuwinnen gewonnen EK uitgeroepen. De aanvalster stapte deze zomer over van FC Rosengård naar FC Barcelona en werd daar direct de best betaalde speelster.

Winnen deed ze weer in Monaco. Tussen alle groten der voetbalaarde. Ze was al samen met clubgenoot Lionel Messi in een door FC Barcelona geregelde privéjet naar de Franse zuidkust gevlogen. In Monaco aangekomen werd ze verwelkomd door Clarence Seedorf en maakte ze kennis met Cristiano Ronaldo, die net als Martens tot beste van Europa was gekozen.

Martens: “Ronaldo was echt superlief. Hij vroeg aan de mensen in de zaal speciaal een applaus voor mij. Dat vond ik zo mooi van hem, echt. Net als Sergio Ramos die me kwam feliciteren. Dat zijn echt bijzondere momenten. Ik kijk enorm tegen die jongens op. En dan laten ze nu merken dat zij jou ook waarderen. Het lijkt wel een film, zo fantastisch dit.”

Het Catalaanse voetbalinstituut dat in Monaco snel door had een nieuwe ster in huis te hebben. De clubbegeleiders weken niet meer van haar zijde en zorgden ervoor dat Martens uiteindelijk via de achteruitgang van het Grimaldi Forum moest verlaten om weer op tijd bij de privéjet te zijn.

Terwijl ze wegloopt verschijnt er alsnog een ontwapenende glimlach op haar gezicht: “Ik zit pas drie dagen bij Barcelona en ben al de hele dag samen met Messi op reis geweest. Vind je het gek dat ik dit even niet kan bevatten?”

Het bericht Martens: “Je wil niet weten hoe gelukkig ik ben” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *