Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Standard Luik wint met ruime cijfers van Rígas FS

In de tweede Champions League wedstrijd weet Standard Luik de druk op Ajax te houden. De Belgen pakken de volle buit door Rígas Futbola Skola met 8-0 te verslaan. De tegenstander is geen enkel moment gevaarlijk geweest voor het doel van keepster Lisa Lichtfus. De doelpunten werden gemaakt door Noémie Gelders (2x), Valentine Hannecart (2x), Lola Wajnblum, Maurane Marinucci, Charlotte Cranshoff en door de Nederlandse Carolina Wolters.

Ajax speelt om 17.00 uur haar tweede wedstrijd van de poule tegen Pärnu, hier live te volgen.

Het bericht Standard Luik wint met ruime cijfers van Rígas FS verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.