Dekker wint en Van de Sanden onderuit tegen Lyon

Op vrijdag begon het internationale ‘Ladies Cup’ toernooi in Toulouse (Frankrijk) met Montpellier HSC, Manchester City, Liverpool FC en Olympique Lyonnais.

De openingswedstrijd van dit toernooi ging tussen Olympique Lyonnais en Liverpool FC. Lyon won de “Treble” afgelopen seizoen en bij Liverpool FC speelt natuurlijk de Europees Kampioen Shanice van de Sanden, ze speelde overigens maar zes minuten mee. Ada Hegerberg scoorde voor rust twee keer en na rust deed Eugénie Le Sommer dat fijntjes na. Melvine Malard pakte haar goal mee en de ingevallen aanvoerster Dzsenifer Marozsán prikte deze geweldige vrije trap erin.

En er speelt nog een Europees Kampioen mee op dit toernooi. Anouk Dekker en haar Montpellier HSC speelde tegen Manchester City, Dekker begon op de bank. Bij de Engelse speelt Tessel Middag die nog herstellende is van haar knieblessure.

De wedstrijd begon goed voor de Fransen en namen voor rust een 0-3 voorsprong via Valérie Gauvin (2x). Na direct rust scoorde Sakina Karchaoui. City kwam nog terug in de wedstrijd via Jane Ross (2x) waaronder deze prachtige goal.

Op zondag om 11.00 uur spelen Anouk Dekker en Shanice van de Sanden tegen elkaar. En om 16.30 uur is de aftrap tussen Olympique Lyonnais tegen Manchester City. In de Champions League kwamen beide ploegen elkaar ook tegen waarbij OL beide wedstrijden wist te winnen.

Het bericht Dekker wint en Van de Sanden onderuit tegen Lyon verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!