FC Rosengård wint Zweedse beker

Op zondagavond heeft FC Rosengård beslag weten te leggen op de Zweedse beker. In de finale werd FC Linköping (ex club Renée Selgers) geklopt door het enige doelpunt van Sanne Troelsgaard. FC Linköping stond voor de vierde keer achter elkaar in de Zweedse bekerstrijd.

Het won de cup in 2014 en 2015 en vorig was FC Rosengård te sterk in de finale en won met 3-1. De wedstrijd werd toen door een record aantal toeschouwers bezocht, namelijk 5602. Kirsten van de Ven speelde namens FC Rosengård de finale (2015) die ze verloren met 2-0 van FC Linköping. In deze wedstrijd liep Van de Ven een gele kaart op.

In de finale van 2016 scoorde Lieke Martens nog de 2-1 waarvan Marta in de 2e helft de wedstrijd echt wist te beslissen. De 1-0 werd toen al gemaakt door Lotta Schelin waarbij de 1-1 van Stina Blackstenius was. Renée Slegers speelde toen de gehele 90 minuten mee.

Foto: FC Rosengård (Facebook)

Het bericht FC Rosengård wint Zweedse beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!