Officiële aftrap Eredivisie in het Olympische Stadion

De officiële aftrap van de Eredivisie seizoen 2017/’18 vindt plaats op zaterdag 2 september in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Tijdens de La League All-Star Match & Girls Finals zullen alle negen Eredivisieclubs zich met hun voltallige selectie officieel voorstellen aan pers en publiek.

De voorbereidingen voor de seizoenopening werden afgelopen donderdag afgerond door vertegenwoordigers van alle clubs uit de Eredivisie Vrouwen. Naast de officiële presentatie zijn er volop andere (voetbal)activiteiten om aan deel te nemen of te aanschouwen. Verder zullen de tien gouden Leeuwinnen uit de Eredivisie die actief waren op het historische EK afgelopen zomer, te bewonderen zijn met hun gewonnen beker.

“Mooiere start niet denkbaar”

Frank Kolsteeg, de nieuwe Commercieel Marketing Directeur van de CEV (Coöperatie Eredivisie Vrouwenvoetbal): “Heel bijzonder dat we het grandioze EK-succes zo kunnen doortrekken naar een gezamenlijke seizoensopening met alle Eredivisieclubs en -speelsters. Een mooiere start van het vrouwenvoetbalseizoen lijkt mij niet denkbaar voor de fans”.

Meer informatie over La League en de wedstrijd, klik hier.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Officiële aftrap Eredivisie in het Olympische Stadion verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!