Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Matchcenter: Ajax – Standard Luik (UWCL)

Vandaag de derde en laatste groepswedstrijd van Ajax in de UEFA Women’s Champions League tegen Standard Luik. Ajax moet winnen en Standard Luik heeft aan één punt genoeg voor de knock-out fase van de UWCL. Ook om 17.00 uur is de andere wedstrijd tussen organiserend team Pärnu (Estland) tegen Rigas FS, overigens zijn beide uitgeschakeld voor de knock-out fase.

De tien groepswinnaars en de beste ‘runner-up’ gaat op vrijdag 1 september in de loting mee voor de eerste knock-out fase. De ‘runner-up’ zijn 10 teams die op de 2e plaats zijn geeindigd. En het resultaat in de poule tegen de nummer 1 en 3 is dan bepalend wie het 11e ticket krijgt voor loting. De wedstrijden staan dan ingepland voor 4/5 en 11/12 oktober 2017. De UWCL finale is op 24 mei in het Valeriy Lobanovskiy Dynamo stadion (Kiev).

De groepswinnaars en de beste runner-up (11) worden sowieso geloot aan één van deze teams (21): Olympique Lyonnais, VfL Wolfsburg, FC Rosengård, FC Barcelona (Lieke Martens), Fortuna Hjørring, FC Bayern München (Jill Roord, Lineth Beerensteyn en Jacintha Weimar), Brøndby, Rossiyanka, Manchester City (Tessel Middag), Glasgow City, Zvezda-2005, Brescia, Slavia Praag, Sparta Praag, FC Linköping, Chelsea FC, Montpellier (Anouk Dekker), LSK Kvinner, St. Pölten, Atletico Madrid en Fiorentina.

 

Thuis Uit Livescore
Ajax Standard Luik
Rigas FS Pärnu

 

Opstelling

Ajax: Eli Sarasola; Nicky van den Abbeele, Stefanie van der Gragt, Merel van Dongen, Davina Philtjens; Loïs Oudemast (C), Lucienne Reichardt, Desiree van Lunteren; Liza van der Most, Marjolein van den Bighelaar, Linda Bakker.

Standard Luik: Lisa Lichtfus; Magali Dinon, Ellen Charlier, Ellen Nelissen, Maurane Marinucci (C); Justine Blave, Yuna Appermont, Karlijn Knapen, Charlotte Cranshoff; Noémie Gelders, Lola Wajnblum.

Het bericht Matchcenter: Ajax – Standard Luik (UWCL) verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.