Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Zoï van de Ven: “Ik wil mezelf weer laten zien”

Aanstaande vrijdagavond speelt Excelsior Barendrecht de eerste wedstrijd uit haar bestaan. In de Eredivisie openen zij met een thuiswedstrijd tegen PSV. Alles is voor hen onbekend. Het eigen niveau, dat van de tegenstanders en bijvoorbeeld de publieke belangstelling.

In aanloop naar de ouverture ging RTV Rijnmond langs bij de ploeg van trainer Sander Luiten. “Aanvallen als het kan, verdedigen als het moet”, vat hij het strijdplan van de vrouwen samen. Excelsior-PSV is aanstaande vrijdag om 19.30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Van Donge en De Roo stadion. De entree is EUR 5,00.

Het bericht Zoï van de Ven: “Ik wil mezelf weer laten zien” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *