De Winter Cup ook voor vrouwenteams

Voetballend Nederland hoeft zich in de komende winterstop niet te vervelen. Op het Marveld Resort in Groenlo wordt de Winter Cup georganiseerd, een compleet voetbalevenement met een breed deelnemersveld van 12 tot en met 15 januari 2018. Onder de deelnemende clubs onder meer teams uit België, Algerije, het Nederlands Politie elftal, sv Zeist, hoofdklasser Eemdijk en een Twents regioteam.

Dit toernooi/teambuildings of trainingskamp hoe je het ook wil noemen zoekt nog enkele vrouwenteams. Er is zelfs een competitie voor 17+ vrouwenteams.

,,De Winter Cup is een meerdaags internationaal voetbaltoernooi waarbij teams verblijven op een geweldig 5 sterren recreatiepark en daar eigenlijk (naast het voetballen zelf) niet meer vandaan hoeven. Op dit park kan men gebruik maken van alle faciliteiten en het ontbijt en diner alsmede de feesten iedere avond zullen hier worden georganiseerd”, vertellen initiatiefnemers Patrick van de Langemaat en Marco Miltenburg. ,,Dure trainingskampen, vaak in buitenland, zijn nou eenmaal niet voor alle teams weggelegd. Door het unieke concept van de Winter Cup is het nu voor een ieder betaalbaar om een leuk teambuildingsweekend te hebben.”

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.

Het bericht De Winter Cup ook voor vrouwenteams verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!