GEZOCHT | oefenpartner voor Be Quick Dokkum

Voor vrijdag 1 september zoekt het vrouwenteam van CSV Be Quick Dokkum een oefentegenstander in het kader van het 80 jarig jubileum van de voetbalvereniging. De aftrap is gepland om 18.00 uur op het kunstgrashoofdveld op het Tolhuispark te Dokkum.

Er wordt veel publiek verwacht. Aansluitend speelt de hoofdmacht van de heren een oefenwedstrijd tegen Jong Cambuur. Wil je een leuke oefenwedstrijd voor veel publiek en heb je komend weekend geen bekerwedstrijd? Dan is dit je kans. Neem contact op met Remco Admiraal op nummer 06-13324319.

Het bericht GEZOCHT | oefenpartner voor Be Quick Dokkum verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!