KNVB Beker competitie reglementen 2017/18

Aan de landelijke KNVB Bekercompetitie wordt deelgenomen door de teams die in seizoen 2017/’18 uitkomen in de Eredivisie, Topklasse (A), Hoofdklasse (A+B) en de eerste klasse (A+B+C+D). Daarnaast doen ook CTO Amsterdam en CTO Eindhoven mee.

Bij deelname aan de KNVB Beker competitie zijn de reglementaire bepalingen voor categorie A van toepassing. De eerste ronde wordt gespeeld in poulevorm door de teams uit de Topklasse (A), Hoofdklasse (A+B), eerste klasse (A+B+C+D) en CTO Amsterdam & CTO Eindhoven.

Lees de gehele inhoud van de reglementen hieronder:

 

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht KNVB Beker competitie reglementen 2017/18 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!