Open training meidenvoetbal WSC Waalwijk

WSC Waalwijk nodigt alle meisjes tussen 6 en 16 uit om 1 september tijdens een open training mee te doen, en de sfeer te proeven van 100% meidenvoetbal. WSC Waalwijk heeft de grootste meidenafdeling binnen de gemeente Waalwijk en biedt elk meisje een podium om op haar eigen niveau te spelen. Afgelopen jaar noteerde de meidenafdeling 4 kampioenschappen, het plezier en spelontwikkeling gaan hierbij hand in hand.

Het nieuwe seizoen staat voor de door en WSC heeft in de leeftijd 5 tot 16 jaar nog ruimte voor nieuwe meiden. De meiden afdeling van WSC bestaat inmiddels al uit 7 teams met een stevig kader en WSC wil stap voor stap uitbreiden naar een volledig aanbod voor meiden met een doorlopende lijn tot aan het vrouwenteam.

Op 1 september as. is er bij WSC een open training van 18.45 tot 20.00 uur (Sportpark Eikendonk, Waalwijk). Ieder spelend lid mag een vriendin meenemen, maar WSC organiseert de open training vooral voor ieder meisje wat geïnteresseerd is om te komen voetballen. Lekker een keer meedoen om te zien wat het inhoudt om samen met andere meiden die mooie voetbalsport te beleven. Daarnaast kunnen de ouders of begeleiders kennis komen maken met de vereniging, de leden, en het kader van de meiden afdeling.

Het bericht Open training meidenvoetbal WSC Waalwijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!