Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

OPROEP | zvv Den Haag zoekt met spoed tegenstander

Welke eredivisieclub wil op vrijdag 1 september 2017 om 20:00 uur het opnemen tegen ZVV Den Haag Vrouwen 1. Een nieuw team, met mooie ambities, komend seizoen in de hoofdklasse met als doel promotie naar de eredivisie. In de aanloop naar de start van de competitie willen wij graag oefenen tegen teams uit de eredivisie vrouwen zaalvoetbal.

Het oefenduel ZVV Den Haag Vrouwen – Hovocubo stond op die datum gepland. De Hoornse eredivisieclub heeft vanwege een trieste gebeurtenis helaas moeten afzeggen.

Vorige week vrijdag hebben wij Sportstars Alkmaar mogen begroeten in de fantastische Topsporthal van de schitterende Sportcampus in het Haagse Zuiderpark. Het werd een mooie strijd met een verrassende uitslag.

Mocht u kunnen? Bel dan even naar Nick Taal (06-53341500)

 

Het bericht OPROEP | zvv Den Haag zoekt met spoed tegenstander verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.