Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Over de grens | Sheila van den Bulk wint met Djurgården

Met Sheila van den Bulk in de basis bij Djurgården (Zweden) werden de drie punten gepakt tegen Hammarby. Het winnend doelpunt werd in de 70e minuut gemaakt door invalster Hanna Lundqvist. Door de winst staat het stevig op de vierde plaats, met nog acht wedstrijden te gaan staat het 11 punten achter op FC Linköping.

Ijsland

Maruschka Waldus is vanuit FC Twente bij Fylkir terecht gekomen en heeft inmiddels al vier basis plaatsten weten te pakken. Ze staat met haar team op de voorlaatste plaat en staat op een degradatieplaats. Ze spelen vanavond een uitwedstrijd in Hafnarfjörður tegen Haukar dat met vier punten minder op de laatste plaat staat.

In het Samsung Völlurinn stadion speelt Kim Dolstra met haar Stjarnan een thuiswedstrijd. Ze spelen om 22.00 uur tegen de nummer zes FH HafnarfJördur.

Noorwegen

Sandviken, met Marije Brummel, klikt in het rechter rijtje van het tussenklassement van de Toppserien. Afgelopen zaterdag speelde het met 1-1 gelijk tegen Kolbotn. Een kwartier voor tijd scoorde de tegenstander maar teamgenoot van Brummel, sofie Jensen scoort vier minuten voor tijd de gelijkmaker. Brummel speelde de volledige wedstrijd mee en ontving van scheidsrechter Ole-Alexander Ekeli Valen de gele kaart.

Het bericht Over de grens | Sheila van den Bulk wint met Djurgården verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *