Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FlowSports versterkt zich met sportmarketeer Eefje Janus

Het vrouwenvoetbal groeit en na het Europees Kampioenschap van de OranjeLeeuwinnen kan niemand meer ontkennen dat dit dé sport in ontwikkeling is. Reden voor FlowSports om de basis voor verdere groei te verstevigen. Het momentum wordt aangegrepen om sportmarketeer Eefje Janus aan het team toe te voegen.

Leoni Blokhuis: “Vijfeneenhalf jaar geleden ben ik begonnen met mijn onderneming en gedurende de jaren meegegroeid met de sport. Om het verschil te blijven maken en de speelsters op alle fronten optimaal te kunnen begeleiden is dit de juiste tijd om door te pakken. Ik heb nooit onder stoelen of banken geschoven dat áls ik wil uitbreiden, ik dat met Eefje wil doen.

Eefje is geen onbekende voor FlowSports: de thesis van haar eerste master (Marketing Management) schreef zij voor FlowSports en gedurende haar tweede master (Marketing Research) vervolgde ze daar haar stage. Na haar afstuderen is Eefje als sportmarketeer aan de slag gegaan bij Triple Double. Daar begeleidde zij de afgelopen anderhalf jaar diverse sponsorships, waaronder die van Intersport en Continental rondom WEURO.

Eefje Janus: “Ik heb een fantastische tijd gehad bij Triple Double, maar het is geen geheim dat mijn absolute passie in het vrouwenvoetbal ligt. De kans deed zich voor om opnieuw samen te werken met Leoni en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik kijk er naar uit om samen verdere stappen in het vrouwenvoetbal te zetten.”

De koers van FlowSports blijft met de komst van Eefje onveranderd. Het streven naar kwaliteit staat voorop, wat betekent dat er niet direct vele nieuwe speelsters aan de portefeuille worden toegevoegd.

Leoni Blokhuis: “In theorie zouden we het aantal speelsters nu kunnen verdubbelen, maar daar kiezen we bewust niet voor. De focus ligt op de allerbeste speelsters en op kwaliteit, dat vanaf het begin hoog in het vaandel staat. De speelsters die we begeleiden krijgen vanaf nu nog professionelere begeleiding.”

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht FlowSports versterkt zich met sportmarketeer Eefje Janus verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.