Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Over de grens | De Franse Feminine Division 1

Of Shanice van de Sanden aanstaande zondag al de nodige speelminuten gaat maken is (nog) niet bekend. Wat wel bekend is dat ze contractueel drie seizoen bij Olympique Lyonnais actief zal zijn.  Ze spelen in ieder geval als regenend kampioen van de Franse competitie de thuiswedstrijd tegen Rodez. Naast de titel werd ook de beker en de Champions League tegen PSG gepakt. De laatste keer dat OL thuis punten liet liggen was op 25 mei 2016, thuis tegen Montpellier werd het 1-1.

Over een maand speelt Van de Sanden tegen de tweede Nederlandse en Oranje klant: Anouk Dekker. Dekker speelde op het Toulouse International Ladies Cup als aanvoerster van Montpellier HSC. Het team dat de andere gigant uit de Franse competitie, PSG, van de tweede UWCL plaats hield. Deze zondag speelt Dekker met haar Montpellier de uit wedstrijd in het stadion ‘Maurice Rigaud’ tegen L’Asptt Albi.
Montpellier scoorde in de laatste vijf competitie wedstrijden 33 keer waarbij Anouk Dekker er drie wist te maken.

Het bericht Over de grens | De Franse Feminine Division 1 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *