Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Over de grens | De Spaanse Liga Iberdrola

Eerst hebben we geen enkele speelster in het vakantieland Spanje en opeens lopen er gewoon twee geweldige speelsters in de Liga Iberdrola.

Althans één ervan is oud keepster van de Oranje jeugdteams en ADO Den Haag Jennifer Vreugdenhil. Via het agentschap van Womens Sports Agency speelt de in Oosterhout geboren keepster voor Valencia CF. Vreugdenhil speelt met rugnummer 13 en zit bij de wedstrijdselectie voor zaterdag. Ze speelt om 12.00 uur de uit wedstrijd tegen Real Sociedad.

Het zal niemand ontgaan zijn dat de grote ster van het afgelopen EK in Nederland, Lieke Martens, een contract bij FC Barcelona wist te verdienen. Met rugnummer 22 in de selectie van ‘Barca’ zal ze haar techniek en doelpunten, die ze vooral bij FC Rosengård (Zweden) liet zien, nu ook op de Spaanse velden tonen.

Het bericht Over de grens | De Spaanse Liga Iberdrola verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.