Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SC Jekerdal omarmt het meidenvoetbal

SC Jekerdal, een bloeiende amateurvereniging, spelend op het sportcomplex gelegen aan de voet van de St. Pietersberg in Maastricht, omarmt in het nieuwe seizoen het meisjesvoetbal. De club heeft hierin een naam hoog te houden. In het recente verleden kwam een aantal internationals uit de koker van de jeugdopleiding: Karin Stevens (ex-Willem II, Lierse SK, KRC Genk Ladies) en Vanity Lewerissa (ex-Standard Luik, thans PSV). Vorig seizoen maakte Lisa Verhoeven de overstap naar Standard Luik.

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en SC Jekerdal heeft ruimte voor nieuwe speelsters in de leeftijd van 5 tm 16 jaar, waarbij iedereen de kans geboden wordt te spelen op haar eigen niveau. Plezier, spel- en talentontwikkeling gaan hierbij samen. Op korte termijn wordt er een meidenvoetbal(mid)dag voor geïnteresseerde kandidaatleden georganiseerd, later nog een voetbalclinic. Kun je niet langer wachten, meld je dan al aan via: ledenadministratie@scjekerdal.nl.

Het bericht SC Jekerdal omarmt het meidenvoetbal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.