Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Op de foto met de Ajax schaal en KNVB Beker

Na het Champions League succes van Ajax volgt zondag alweer de eerste competitiewedstrijd tegen Achilles ’29. Voorafgaand aan het treffen op de Toekomst wordt uitgebreid stilgestaan bij behaalde successen, voordat het nieuwe Eredivisieseizoen voor de Amsterdammers in al zijn hevigheid losbarst.

Ajax zijn sinds dinsdag terug op Nederlandse bodem na de succesvolle Europese campagne in Estland. Voorafgaand aan het eerste competitietreffen van het seizoen valt er genoeg te beleven op de Toekomst. Zo werken de speelsters een clinic af met ingeschreven deelnemers.

Bovendien is het mogelijk om tussen 13:30 en 14:30 uur op de foto te gaan met de schaal en de beker, die door Ajax afgelopen seizoen werden gewonnen. Ook is er volop tijd voor handtekeningen en selfies met de speelsters. Een tweede fotomoment met de in mei behaalde prijzen volgt tussen 15:00 en 16:00 uur .

Vanaf half 3 vormt het hoofdveld van de Toekomst het decor voor de wedstrijd Ajax Vrouwen – Achilles ’29. Alle support is van harte welkom en zoals gebruikelijk is de toegang gratis.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Op de foto met de Ajax schaal en KNVB Beker verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.