Over de grens | Jennifer Vreugdenhil beleeft droom start in Spanje

Jennifer Vreugdenhil verruilde deze zomer ADO Den Haag voor het Spaanse Valencia CF. Op zaterdag stond de eerste competitie wedstrijd uit tegen Real Sociedad op het programma. In de 56e minuut scoorde teamgenoot en international María Paz Vilas Dono het enige doelpunt van de wedstrijd. Vreugdenhil speelde de gehele wedstrijd mee en wist zelfs de nul te houden. Naast Vreugdenhil spelen nog twee buitenlandse speelsters in de selectie, te weten Maria Noelia Bermudez (Costa Rica) en Marianela Szymanowski (Uruguay).

Het bericht Over de grens | Jennifer Vreugdenhil beleeft droom start in Spanje verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!