Over de grens | Roord en Beerensteyn winnen met Bayern München

Bayern München heeft de openingswedstrijd van de Bundesliga tegen SGS Essen met 0-3 gewonnen. De ploeg uit Beieren legde de basis voor de winst in de openingsfase, maar de meeste doelpunten vielen uiteindelijk in de tweede helft. Mandy Islacker, Lucie Vonkova en Somine Laudehr verschenen op het scoreformulier. Jill Roord deed als invaller de laatste twaalf minuten mee, terwijl Lineth Beerensteyn geen speelminuten kreeg.

Het bericht Over de grens | Roord en Beerensteyn winnen met Bayern München verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!