Open voetbalclinic voor meisjes bij BVV ‘27

Holland Soccerways gaan als fanatieke liefhebber van het meidenvoetbal, een speciaal voor meiden een open voetbalclinic organiseren. Holland Soccerways wil op deze wijze het meidenvoetbal nog meer promoten. In het verleden werkte Holland Soccerways met diverse meiden in Zuid-Nederland die momenteel in diverse Nederlandse selectieteams en/of Eredivisie en Topklasse A teams uitkomen.

Lieke Martens, Ilse van de Sanden, Marlou van Deursen, Rowanne Loomans, Lois van Bommel, Celeste van der Groef, om maar enkele te noemen hebben onze trainingen gevolgd. Holland Soccerways wil deze uitstekende clinic laagdrempelig houden, daarom zijn alle meiden van harte welkom. Voor het inschrijfgeld krijgen de meiden trainingen van ervaren trainers die KNVB opgeleid zijn en ontvangen zij een T shirt en een Certificaat.

 • Voor Wie:
  Voor alle meisjes, die al eens gevoetbald hebben of alle meisjes die willen gaan voetballen bij een gezellige goed georganiseerde club.
 • Wanneer:
  Woensdag 18 oktober om 16.00 uur
 • Waar:
  Sportpark t Hoogveld Blitterswijck
 • *Inschrijven:
  hollandsoccerways.nl
 • Deelname clinic EUR 10,00 inclusief T-shirt & Certificaat

 

Het bericht Open voetbalclinic voor meisjes bij BVV ‘27 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!