Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature | Stagiair redactie vrouwenvoetbalnieuws.nl

Vrouwenvoetbalnieuws.nl is per direct op zoek naar een ambitieuze stagiair(e) die ons team wil versterken. Voor deze functie is het essentieel dat je zowel enige ervaring hebt met WordPress als met het beheren van sociale media platformen zoals Facebook en Instagram.

Net zoals het meiden- en vrouwenvoetbal heeft Vrouwenvoetbalnieuws.nl de afgelopen maanden een flinke groei doorgemaakt. Na de lancering van de nieuwe, verbeterde website en het succes van de OranjeLeeuwinnen op het EK, is het platform enorm gegroeid.

Zo voorzien wij maandelijks honderdduizenden mensen met alles omtrent het (inter)nationale vrouwenvoetbal. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die deze lijn samen met de bestaande redactie wil gaan doortrekken om zo alle digitale platformen naar een nog hoger niveau te brengen.

Het werk zal vanuit huis en op locatie gedaan worden. Zo is altijd iemand van het redactionele team aanwezig bij een wedstrijd uit de Eredivisie Vrouwen om bijvoorbeeld een wedstrijdverslag te schrijven.

Daarnaast nemen wij ook interviews af met de speelsters en staf (geschreven en op video) tijdens wedstrijddagen. Ook worden wij regelmatig gevraagd om onze expertise te delen met kranten, zoals NRC en Het Parool, of andere media.

Wil jij deel uitmaken van een jong, ambitieus en dynamisch team en werken bij het grootste online platform met betrekking tot het vrouwenvoetbal in Nederland? Stuur dan je CV + motivatie t.a.v. Martijn Geerdink naar martijn@vrouwenvoetbalnieuws.nl

Gevraagd:

 • Je bent bekend met het beheren van Facebook en Instagram;
 • Ervaring met CMS (WordPress) is een pré;
 • Je bent nauwkeurig en stressbestendig;
 • Creatief;
 • Je weet wat ‘scoort’ op internet;
 • Affiniteit met vrouwenvoetbal is een pré;
 • Beschikbaar gedurende weekenden en in de avond;
 • Startdatum; zo snel mogelijk.

Wij bieden:

 • Een podium dat maandelijks door honderduizenden mensen wordt bezocht;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en zelfontwikkeling;
 • Een zelfstandige en leuke positie binnen een ambitieus team;

 

Het bericht Vacature | Stagiair redactie vrouwenvoetbalnieuws.nl verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *