Veurink: “Ik zie genoeg doorgroeimogelijkheden”

Arjan Veurink staat er best voor open om ooit weer het mannenvoetbal te betreden als coach maar hij wil dan wel op zijn kwaliteiten geselecteerd worden.Dat gebeurt nog te vaak niet zegt hij. ,,Bij de mannen zou ik één van de tienduizend zijn. Daar telt je CV als voetballer heel erg mee. Het kan bijdragen, maar trainen is een heel ander vak. Het moet gaan om de kwaliteiten die je hebt en niet de ervaring die iemand heeft als ex-prof. Over het algemeen is het nog te veel politiek gekonkel om uiteindelijk op de hoogste posities terecht te komen. Ik merk wel dat het nu eindelijk meer richting specialisten gaat.”

,,In het vrouwenvoetbal zie ik genoeg doorgroeimogelijkheden”, vervolgt Veurink. ,,Ik zou wel eens bij een club willen werken waar ik de Champions League kan winnen. Ik ben nog jong en hoop ook ooit bondscoach te worden. Mijn kracht ligt er denk ik in groepen mensen samen te laten werken.

Bij Twente speelden we niet altijd het mooiste voetbal, maar het was wel resultaatgericht. Kritiek als dat we niet voor elkaar door het vuur gingen, trok ik me dat heel erg aan. Iemand moet echt in mijn kwaliteiten geloven, wil ik daarvoor kiezen. Ik zet mezelf langzaam op de kaart, denk ik. Complimenten moeten anderen geven. Ik zal daarin nooit veranderen.”

Tekst: De Stentor

Het bericht Veurink: “Ik zie genoeg doorgroeimogelijkheden” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!