Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente heeft een nieuwe aanvoerster

Maud Roetgering was vorig seizoen aanvoerder van de FC Twente Vrouwen, maar dit seizoen draagt Sherida Spitse de band. Op de website van Twentefans.nl laat Roeterging weten dat ze bewust een stapje terug doet.

“Met heel veel trots heb ik de aanvoerdersband gedragen”, vertelt ze op de clubsite. “Ik voel me altijd verantwoordelijk voor het team, maar ik denk dat we met ons team een type leider als Sherida nodig hebben. Daarom heb ik besloten de band over te dragen”, aldus Roetgering.

Spitse is trots dat ze band over mag nemen. “Aanvoerder van je team zijn is iets speciaals”, legt ze uit. “Maud heeft het top gedaan afgelopen seizoen. Ze zal op de achtergrond, net als de seizoenen daarvoor, zich bezighouden met het team en daar ben ik blij mee want dat is alleen maar goed. Het voelt goed de band te dragen voor de club, het is ook voor mij een eer aanvoerder te zijn van FC Twente Vrouwen”, besluit Spitse enthousiast.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht FC Twente heeft een nieuwe aanvoerster verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.