Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Jennifer Vreugdenhil verlengt sponsorcontract bij ONEkeeper

Ex- ADO Den Haag keepster Jennifer Vreugdenhil heeft haar sponsorcontract bij keeperspecialist ONEkeeper verlengd. Vreugdenhil zal net als de afgelopen 2 jaar gebruik maken van de ONEkeeper keeperhandschoenen en keeperkleding.

Vreugdenhil is heel blij met de nieuwe officiële samenwerking: ´Ik ben heel blij dat we onze samenwerking hebben verlengd. Ik wist natuurlijk al hoe goed de kwaliteit van de handschoenen en de service bij ONEkeeper is. Ik ben erg blij met het vertrouwen dat ONEkeeper in mij heeft en dat ze mij ook in het buitenland 100% willen ondersteunen´, aldus Vreugdenhil.

ONEkeeper gevestigd in Oud-Beijerland, is blij dat beide partijen tot een vernieuwde samenwerking zijn gekomen. Eigenaar Arjen de Vries: ´Wij zijn super enthousiast dat Jennifer dit nieuwe sponsorcontract heeft ondertekend en we een bijdrage kunnen leveren aan de volgende stap in haar professionele carrière. Er was flinke concurrentie van andere partijen maar gelukkig heeft Jennifer wederom voor de kwaliteit van ONEkeeper gekozen´. Dit contract is tot stand gekomen mede door bemiddeling van Women’s Sports Agency.

Vreugdenhil maakte deze zomer een droom overstap van ADO Den Haag naar het grote Valencia CF. Bij Valencia hoopt Vreugdenhil een vaste plek in de hoofdmacht te veroveren, zich te ontwikkelen op een hoger niveau en uiteindelijk ook prijzen aan haar palmares toe te voegen. Met ADO Den Haag vrouwen won zij eerder al 3x de KNVB Beker, 1x het landskampioenschap en werd zij met Oranje U19 Europees kampioen in 2014. Afgelopen weekend maakte zij succesvol haar debuut in de vrouwenhoofdmacht uitkomend in de Primera Division Femenina. Valencia won het eerste duel met 1-0 van Real Sociedad.

Het bericht Jennifer Vreugdenhil verlengt sponsorcontract bij ONEkeeper verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *