Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Oranje | Siri Worm vervangt Kelly Zeeman

Kelly Zeeman heeft zich afgemeld voor het trainingskamp en de oefenwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Denemarken. De speelster van Ajax is onvoldoende fit. Bondscoach Wiegman heeft Siri Worm (Everton) opgeroepen als vervanger van Zeeman.

Oranje komt aanstaande maandag 11 september bij elkaar in Nederland om vervolgens dinsdag af te reizen naar Denemarken. Vrijdag 15 september staat in het Deense Horsens een oefenwedstrijd tegen de Deense internationals op het programma. Het duel, dat gespeeld wordt in een uitverkocht Casa Arena, begint om 18.00 uur.

Het bericht Oranje | Siri Worm vervangt Kelly Zeeman verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *