Vrijdagavond een mooi feestje in Hengelo

Aanstaande vrijdagavond speelt FC Twente haar eerste thuiswedstrijd in het nieuwe seizoen van de Eredivisie.

Het eerste duel waarin Europees kampioenen Kika van Es, Renate Jansen en Sherida Spitse te zien zijn. Op bezoek komt regerend landskampioen Ajax. Deze avond zijn er daarom liefst 8 kampioenen te zien! De Oranje toppers worden voorafgaand aan de wedstrijd in het zonnetje gezet. Met diverse voetbalactiviteiten is het vrijdag een leuk voetbalfeestje bij ATC ’65 in Hengelo.

Er zijn allerlei voetbalactiviteiten vanaf 18.30 uur. Zo kun je voetballen in de voetbalboarding en pannakooi en is er voor de kleinsten een springkussen. In samenwerking met Hengelo Sport worden deze activiteiten aangeboden.

Na afloop kunnen er handtekeningen en foto’s van alle speelsters gescoord worden. Posters en handtekeningenkaarten van FC Twente Vrouwen zijn gratis op te halen bij de merchandisestand. Vier jij het voetbalfeestje mee? Deze avond beleef je al voor EUR 2,00. Kijk hier voor alle toegangsprijzen.

Het bericht Vrijdagavond een mooi feestje in Hengelo verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!