ZVV Den Haag wint bekerduel met dubbele cijfers

In een niet-volgepakt sporthal De Veur pakte ZVV Den Haag de volle buit ten koste van een dapper strijdend Mazzelstars III. De Zoetermeerse ploeg met oud-toppers van weleer kon wel de eer redden en scoorde warempel tegen op een moment van onachtzaamheid in de Haagse defensie. De neutrale toeschouwer genoot zonder twijfel van prima keeperswerk, vloeiende combinaties, individuele acties, dieptepasses, geniale steekpasses en no look passes van de ambitieuze ploeg uit de Hofstad. Trainer/coach Tulin Kilic was na afloop dan ook tevreden over het behaalde resultaat.

Een uitslag met dubbele cijfers behoorde voorafgaand aan het eerste bekerduel tot de mogelijkheden. Uiteraard wernd de tegenstander niet onderschat. Mazzelstars III streed naar vermogen maar de kracht en kwaliteit van ZVV Den Haag Vrouwen waren de Zoetermeersen teveel. In totaal werd 14 ke7

er gescoord, waarvan één door het sportieve Mazzelstars III, de overige doelpunten werden gemaakt door Rochella Becker (3x), Samantha Chin A-sang (3x), Marcella Cabrera Cabrera (3x), Priscilla de Vos (2x), Yasemin Yegen en Félicienne Minnaar scoorden ieder éé keer.

Volgende week maandag wacht het 2e bekerduel uit bij Barendrecht. De speelhal is het Topsportcentrum in Rotterdam (locatie is nabij De Kuip)1. De wedstrijd begint om 20:00 uur.

Het bericht ZVV Den Haag wint bekerduel met dubbele cijfers verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!