De KNVB Beker district reglementen 2017/18

Aan deze competitie kunnen de teams deelnemen die in seizoen 2017/’18 uitkomen in de tweede en derde klassen van het vrouwenvoetbal. Daarnaast kunnen teams uitkomende in de 1e klasse van het seizoen 2017/’18 instromen, indien zij worden uitgeschakeld in de poulefase van de landelijke KNVB Beker.

Bij deelname aan de beker veldvoetbal, eerste, tweede en derde klassen, zijn de reglementaire bepalingen voor categorie A van toepassing. De eerste ronde wordt per district gespeeld in poulevorm. Er is, zover als mogelijk, sprake van een regionale indeling van een poule, waarbij de bond eveneens zover als mogelijk rekening houdt met de voorkeurspeeldag van de vereniging. Een poule bestaat uit minimaal drie en maximaal vier teams, die een halve competitie afwerken. Eindigen in de eindrangschikking in een poule meerdere teams met een gelijk aantal wedstrijdpunten op plaatsen die recht geven op de volgende ronde, dan beslist het doelsaldo van deze halve competitie.

Het team met het beste doelsaldo gaat door. Is ook het doelsaldo gelijk, dan is het meeste aantal doelpunten vóór bepalend. Mocht ook hierdoor geen beslissing vallen, dan beslist het onderlinge resultaat. Als ook dit gelijk is, dan volgt een beslissingswedstrijd op neutraal terrein – met verlichting en vastgesteld op een avond in de week. Bij een gelijke stand in deze wedstrijd na twee keer 45 minuten, volgt direct het nemen van strafschoppen.

Bekijk hier de rest van het reglement. En die van de 4e en 5e klasse voor dit seizoen hier.

Het bericht De KNVB Beker district reglementen 2017/18 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!