Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Eredivisie | voorbeschouwing PSV – sc Heerenveen

De Eindhovenaren kende een mega goede start door de 0-7 overwinning op debutant Excelsior Barendrecht. In de eerste thuis wedstrijd op De Herdgang wilt PSV graag de lijn doortrekken. Vorige week zaten er maar drie wissels op de bank waarvan twee reserve keepsters. Hopelijk heeft hoofdcoach Nebojsa Vuckovic aanstaande vrijdag meer keuzes met zijn wisselbeleid. sc Heerenveen wist onder de nieuwe hoofdcoach Roeland ten Berge vorige week thuis niet tot scoren te komen. In die wedstrijd was de topscorer van 2016/17 Katja Snoeijs weer scherp aanwezig en met haar twee doelpunten bleef de Friezinnen met lege handen. Er is kwaliteit ingeleverd in Friesland en een mooie opdracht voor Ten Berge om met de jonge speelsters aantrekkelijk voetbal te spelen.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Eredivisie | voorbeschouwing PSV – sc Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.