Jassina Blom opgenomen in WK kwalificatie selectie

Ives Serneels, de bondscoach van de Red Flames, heeft donderdag zijn 26-koppige selectie bekendgemaakt voor de WK kwalificatiewedstrijd van 19 september tegen Moldavië. In vergelijking met het EK is er geen plaats voor Heleen Jaques, Lorca Van De Putte, Sara Yuceil en de gestopte Imke Courtois. Charlotte Tison, Lore Vanschoenwinkel, Silke Vanwynsberghe, Sarah Wijnants, Kassandra Missipo, Jassina Blom en Chloé Vandevelde zijn nieuw in de selectie.

Tison, Wijnants en Blom zaten wel in de voorselectie voor het EK, maar haalden de definitieve selectie niet. Missipo zat wel in die definitieve selectie, maar werd in laatste instantie om disciplinaire redenen thuis gelaten.

De volledige selectie:

Doelvrouwen: Nicky Evrard (FC Twente/Ned), Diede Lemey (Anderlecht), Justien Odeurs (USV Jena/Dui)

Verdediging: Maud Coutereels (Lille/Fra), Laura Deloose (Anderlecht), Laura De Neve (Anderlecht), Charlotte Tison (Anderlecht), Nicky Van den Abbeele (Ajax/Ned), Lore Vanschoenwinkel (KRC Genk), Silke Vanwynsberghe (AA Gent), Aline Zeler (Anderlecht)

Middenveld: Julie Biesmans (Standard), Tine De Caigny (Anderlecht), Kassandra Missipo (AA Gent), Lenie Onzia (FC Twente/Ned), Davina Philtjens (Ajax/Ned), Elien Van Wynendaele (AA Gent), Sarah Wijnants (Standard)

Aanval: Jassina Blom (FC Twente), Janice Cayman (Montpellier/Fra), Jana Coryn (Lille/Fra), Yana Daniëls (Bristol City/Eng), Chloé Vande Velde (AA Gent), Elke Van Gorp (Anderlecht), Davinia Vanmechelen (AA Gent), Tessa Wullaert (VfL Wolfsburg/Dui)

Het bericht Jassina Blom opgenomen in WK kwalificatie selectie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!