Ook Dominique Janssen krijgt een huldiging

De in Horst geboren Dominique Janssen won zondag 6 augustus met de Oranjeleeuwinnen het EK. Reden voor gemeente Horst aan de Maas en RKsv Wittenhorst haar op zondag 10 september te huldigen.

Het Europees kampioenschap werd van 16 juli tot en met 6 augustus in Nederland gehouden. Nederland, onder leiding van bondscoach Sarine Wiegman, wist in de finale het Deens team te verslaan (4-2) en werd zo Europees kampioen. Dominique Janssen, geboren in Horst, maakte deel uit van de Nederlandse ploeg. Sinds 2015 speelt Janssen bij het Londense Arsenal.

RKsv Wittenhorst, de voetbalclub waar Janssen haar voetbalcarrière startte en gemeente Horst aan de Maas bieden haar op zondag 10 september 13.30 uur een receptie aan in de kantine van Wittenhorst op sportpark Ter Horst in Horst.

Foto: Nienke van der Tak

Het bericht Ook Dominique Janssen krijgt een huldiging verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!